španělština • kuchyně

•MENU•

tapas

POLLO ANDALUCIA ~ 9.5
Dušené kuře se zelenými olivy, kořením a nakládáným citrónem podávané se šafránovou rýží

DUŠENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK ~ 12
Pomalu pečené vepřové s voňavou třešňovou polevou servírované s čerstvým salátem a jablky s papájou

Masové kuličky ALBONDIGAS ~ 9.5
Pikantní marocké jehněčí karbanátky v pepřové omáčka piquillo a nahoru podávaný ovčí tavený sýr Manchego

POLLO ANDALUCIA ~ 9.5
Dušené kuře se zelenými olivy, kořením a nakládáným citrónem podávané se šafránovou rýží

DUŠENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK ~ 12
Pomalu pečené vepřové s voňavou třešňovou polevou servírované s čerstvým salátem a jablky s papájou

Masové kuličky ALBONDIGAS ~ 9.5
Pikantní marocké jehněčí karbanátky v pepřové omáčka piquillo a nahoru podávaný ovčí tavený sýr Manchego

VZORNÍK ŠPANĚLSKÝCH TAPA  ~ 26
Nam tellus nulla, blandit et viverra at, adipiscing vel libero. Maecenas vitae arcu id ligula semper molestie eu sed risus. Phasellus accumsan, velit nec elementum fermentum

malé desky

KRÁTKÉ ŽEBRO ADOBO ~ 14
Krátké dušené hovězí žebro ve stylu Mexico City, červená cibule, koriandrový salát, čerstvá kukuřiční arepa

HOVĚZÍ TAQUITOS ~ 10
Drcený flank stejk, restované cibule, paprika arbol, guacamole a crema

MEXICKÉ GORDITAS ~ 9.5
Dvojice z kuřecího picadillo a kubánského pečeného vepřovéhos přílohou salátu cilantro a omáčkou mole Verde

KUŘE NA BANÁNOVÉM LISTU ~ 9.5
Dušené kuře v poblano papryčkovo, rajčato a cibulové omáčce, podávané v banánovém listu, dušená rýže